С оргиналдЪ музиката съм . Записвах на най бавната скорост и не и не . Дисковете са вербатим (не са някакви скапани ) . Помислих , че е от оптиката , отворих чистих и пак не иска . Бутнах оригинален диск и всичко е наред . Има ли значение според вас дали е + или - диска ..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с аудио системата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludpich Покажи съобщениеХубава кола, скапано CD. Едното за сметка на другото...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщениеС оргиналдЪ музиката съм . Записвах на най бавната скорост и не и не . Дисковете са вербатим (не са някакви скапани ) . Помислих , че е от оптиката , отворих чистих и пак не иска . Бутнах оригинален диск и всичко е наред . Има ли значение според вас дали е + или - диска ..
Пробвай да копираш някое от фабричните CD-та с които няма проблеми. Да не би да е нещо заради съпътстващата информация.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
И при мене не чете дискове, пробвах почистващ но пак не стана.Като я закарах в сервиз се оказа че оптиката е заминала и за сега карам на радио.Кофти е че е панела с навигацията и не ми се сменя с обикновенно сд.Някой има ли идея колко може да струва оптиката Magneti Marelli e.sigpic147 1.9 JTD 115hp.
Comment
-
1900 лева сд с навигация юсб и тн.... Навигация за софия и страната не ви требваLast edited by SandoOne; d.m.y г., 20:15.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment